3051-ЕП/НС /

ОТНОСНО: провеждане на консултации при областните управители за определяне съставите на районните избирателни комисии и назначаването им за произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

3048-ЕП/НС /

ОТНОСНО: регистрация на партии и коалиции в Централната избирателна комисия за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и/или в изборите за народни представители на 9 юни 2024 г.

3047-НС /

ОТНОСНО: определяне формата и структурирания електронен вид на списък на избиратели, подкрепящи регистрацията в районна избирателна комисия на независим кандидат за участие в изборите за народни представители на 9 юни 2024 г.

3046-ЕП /

ОТНОСНО: определяне формата и структурирания електронен вид на списък на избирателите, подкрепящи регистрацията в Централната избирателна комисия на независим кандидат за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 9 юни 2024 г.

3045-ЕП/НС /

ОТНОСНО: определяне формата и структурирания електронен вид на списък на избирателите, подкрепящи регистрацията в Централната избирателна комисия на партия или коалиция за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и/или за народни представители на 9 юни 2024 г.

3044-ЕП/НС /

ОТНОСНО: утвърждаване образци на изборни книжа за произвеждане на избори за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

3043-ЕП/НС /

ОТНОСНО: приемане на хронограма за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

Календар

Решения