Решения за назначаване на РИК | Решения за назначаване на ОИК

38-ПВР/МИ /

ОТНОСНО:  начин на гласуване с отбелязване на знак „Х” от избирателите при произвеждането на изборите за президент и вицепрезидент на републиката и на изборите за общински съветници и кметове на 23 октомври 2011 г.

37-ПВР/МИ /

ОТНОСНО:  условията и реда за провеждане на предизборна агитация в изборите за общински съветници и кметове и в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 23 октомври 2011 г.

36-ПВР /

ОТНОСНО:  назначаване, състави и правомощия на СИК извън страната в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 23 октомври 2011 г.

35-МИ /

ОТНОСНО:  промяна в състава на ОИК – Котел, област Сливен

34-ПВР /

ОТНОСНО:  регистрация на партии, коалиции от партии и инициативни комитети в ЦИК за участие в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 23 октомври 2011 г.

33-ПВР/МИ /

ОТНОСНО:  реквизити на печатите на секционните, общинските избирателни комисии и подвижните секционни избирателни комисии

32-ПВР/МИ /

ОТНОСНО:  ползването на служебен отпуск от кандидатите за президент и вицепрезидент на републиката и за общински съветници и кметове, които заемат държавна служба

31-МИ /

ОТНОСНО:  промяна в състава на ОИК – Котел, област Сливен

30 /

ОТНОСНО: назначаване на общинските избирателни комисии

29-МИ /

ОТНОСНО: проверка на подписките на избиратели, подкрепящи регистрацията за участие в изборите на 23 октомври 2011 г. на независими кандидати за общински съветници или кметове, издигнати от инициативни комитети

28-МИ /

ОТНОСНО: проверка на списъците на избиратели, подкрепящи регистрацията на партия в ЦИК за участие в изборите за общински съветници и кметове на 23 октомври 2011 г.

27-ПВР /

ОТНОСНО: проверка на списъците (подписките) с имена на избиратели, подкрепящи регистрацията на независими кандидати за президент и вицепрезидент на републиката, издигнати от инициативни комитети, в изборите на 23 октомври 2011 г.

26-ПВР /

ОТНОСНО: проверка на списъците на избиратели, подкрепящи регистрацията на партия в ЦИК за участие в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 23 октомври 2011 г.

25-ПВР/МИ /

ОТНОСНО: дата на насрочване на избори за президент и вицепрезидент на републиката и на избори за общински съветници и за кметове на общини и кметства на 23 октомври 2011 г.

24-МИ /

ОТНОСНО: регистрация на партии и коалиции от партии в ЦИК за участие в изборите за общински съветници и кметове на 23 октомври 2011 г.

23-МИ /

ОТНОСНО: произвеждане на избори за кметове на кметства

22-МИ /

ОТНОСНО: промяна в състава на ОИК – Котел, област Сливен

21-ПВР/МИ /

ОТНОСНО:  регистрация на избирателни комисии и инициативни комитети като администратори на лични данни пред Комисията за защита на личните данни

20-ПВР/МИ /

ОТНОСНО:  начина на обявяването на решенията на общинските избирателни комисии

19-ПВР/МИ /

ОТНОСНО:  единна номерация на избирателните секции в Република България за изборите за президент и вицепрезидент на републиката и изборите за общински съветници и кметове на 23 октомври 2011 г.

Календар

Решения