Заседания

Заседание от дата .

Решения

910-ПВР/МИ /

ОТНОСНО: искане за отваряне на запечатано помещение, в което се съхраняват изборни книжа и материали от произведените местни избори и избори за президент и вицепрезидент на Република България на 23 и 30 октомври 2011 г.

909-ЕП /

ОТНОСНО: искане за отваряне на запечатано помещение в община Гълъбово, в което се съхраняват изборни книжа и материали от произведените избори за членове на Европейския парламент от Република България на 25 май 2014 г.

908-НС /

ОТНОСНО: отказ на кандидат в регистрирана кандидатска листа за участие в изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

907-НС /

ОТНОСНО: жалба срещу Решение № 50-НС от 8 септември 2014 г на РИК 20 изборен район Силистренски относно назначаване съставите на СИК в община Дулово

906-НС /

ОТНОСНО: регистрация на фондация „ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ“ за участие с наблюдатели в изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

905-НС /

ОТНОСНО: определяне условията и реда за образуване на избирателни секции в лечебни заведения, домове за стари хора и други специализирани институции за предоставяне на социални услуги, както и в местата за лишаване от свобода и за задържане

904-НС /

ОТНОСНО: условията и реда за извършване на социологически проучвания в изборния ден, и за регистрация на организациите, които ги извършват

903-НС /

ОТНОСНО: регистрация на наблюдатели от сдружение „ГРАЖДАНСКА ИНИЦИАТИВА ЗА СВОБОДНИ И ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ“ за участие в изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

Календар

Решения